Kategórie
Stránky

začiatok šk. roka – pomôcky

A sme tu zas … pomaly sa končia prázdniny a Vy sa chystáte do 3. ročníka 🙂 .

Milí rodičia, upravujem zoznam pomôcok podľa stránky ZŠ Masarykova:

zošity:

523 – 10 ks (Ak zakúpite menej kusov máte istotu, že Vám neostanú. Nie je možné udať presný počet.)

524 – 5 ks

520 – 2 ks

420 – 1 ks

notový zošit – nie nový – z minulého roka

slovníček, žiacka knižka, pravítko s ryskou, kružidlo (najlepšie maped – je naozaj dobré, aby ste nemuseli po prvom použití kupovať nové), obsah peračníka viete + 2 farebné perá (farby nechám na Vás, nekupujte viac farieb – bude nás to zdržiavať, lebo sa deti nebudú vedieť rozhodnúť akú práve farbu chcú), farbičky už viete aké sú najlepšie ( s mäkkou stopou – čo najhrubšie, je to pre jednoduchú prácu deti), podložky do čistých zošitov (nie umelé – bude sa deťom šmýkať pero), tyčinkové lepidlo a nožnice do peračníka poprosím (nie do VYV).

VYV: Celkom bude postačujúce, ak deťom nachystáte veci z min. roka – 1 plochý a 1 okrúhly štetec, vrchnáky od zaváranin, pohár – odstrihnutá umelá fľaša (aby deti vedeli, že nie všetko je potrebné zakúpiť, vieme využiť všetko), obrus na lavicu, ochranný odev (staré tričko), voskovky (najlepšie koh-i-noorky – také aké si pamätáte aj Vy – tie všelijaké pekne vyzerajúce nie sú účelné, nerobia to čo by voskovky mali robiť a potom sa nám diela nevydaria 🙁 ), plastelína (najlepšia je najlacnejšia, tie s krajším obalom nemusia spĺňať účel plastelíny – lámu sa a drvia, nevieme ich tvarovať), tekuté lepidlo, 20 ks A4 výkres a 10 ks A3 výkres (budeme potrebovať aj na pracovné vyučovanie)

temperové farby a farebný papier NIE (máme z min. roka) 

Hygiena – odovzdajú v prvý týždeň: 2ks toaletný papier, 1 balík (10 balíčkov) hygien. vreckovky, 1 kus tekuté mydlo + uterák

Prezuvky a úbor na TSV.

V 1. polroku čítame knihu „Naša mama je bosorka“ Gabriela Futová

http://www.gorila.sk/product/398473

Kniha je perfektná. Verím, že sa zabavíme.

Ak budete ešte niečo potrebovať – volajte, kričte, píšte …

Prázdniny sa nám krátia, ale stále máme ešte zopár dní na oddych a relax. Tak Vám prajem, aby ste si ich užili najlepšie ako sa dá. Teším sa na Vás, pozdravujem deťúrence 🙂 Vidíme sa 4.9.o 8:00.

 

 

Jedna odpoveď na “začiatok šk. roka – pomôcky”

Pošlite komentár